Osnovna šola Radeče

DOBRODOŠLI NA SPLETNIH STRANEH
JZ OŠ MARJANA NEMCA RADEČE!

 

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Leto za letom list obrača in septembra je čas, da šola ponovno zaživi, ko učenci sedete v šolske klopi. Vsako leto na novo zastavimo cilje, gradimo znanje in pričakovanja ter z roko v roki, dragi učenci, spoštovani starši in kolegice in kolegi, ustvarjamo novo zgodbo, ki temelji na naših vrednotah kot so spoštovanje, samostojnost, odgovornost in ustvarjalnost.

V šoli ima vsakdo izmed vas, drage učenke in učenci, možnost za doseganje novih izzivov, zastavljanje višjih, uresničljivih ciljev, osebnih uspehov in tkanje prijateljskih vezi, spoštljivih medsebojnih odnosov in posluha drug za drugega. Verjamem, da boste uspešni in da boste v novem šolskem letu pridali svoj delček v pisan šolski mozaik vsega naštetega.

Želim vam, da bi svoje znanje nadgradili in oplemenitili za nadaljnje šolanje in za šolo življenja; še več, da bi na šoli živeli reklo: Ne stori drugemu tega, česar nočeš, da drugi storijo tebi.

Spoštovani starši, želim si, da bi skupaj soustvarjali šolsko okolje v katerem bomo za dobro vaših in naših otrok dobro sodelovali, ustvarjali vezi, ki bodo temeljile na medsebojnem zaupanju in odgovornosti otrok. Zmorejo, znajo in so odgovorni, če jim le to prepustimo. Pomembno je, da jim predamo odgovornost za svoje lastno znanje, učenje, opravljanje domačih nalog in uspeh. Zaupajmo jim, uspelo jim bo!

 Katja Selčan,

vaša ravnateljica

 

Osnovna šola Radeče

Aktualna obvestila

Novi seznami šolskih potrebščin za šolsko leto 2017-2018

na povezavi

Preberite si

AKTUALNA OBVESTILA ŠOLE

AKTUALNA OBVESTILA VRTCA

ŠOLSKI PARLAMENT

RAZNO

 

 

 

 

 

 

 

 Spletno stran šole ureja: Alenka Gros

Šola v naravi 2017/18Tretji predmet na NPZ za devetošolce v šolskem letu 2017-18 je KEMIJA.

Sprememba zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev

Prva zaposlitev - dejavnosti

 

 

 

  

 

 

Naložbo sofinancira Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.