Aktualna obvestila

AKTUALNA OBVESTILA

Spoštovani starši,

vabimo vas na 1. skupni roditeljski sestanek v jedilnico šole, ki bo potekal v četrtek, 7. 9. 2017 s pričetkom ob 17.30.

Seznanili se boste z novostmi v novem šolskem letu (ga. ravnateljica Katja Selčan) in varnostjo na spletu (organizacija Safe.si).

Vljudno vabljeni.

Spoštovani starši, učenci in učenke 9. razreda

Obveščamo vas, da je na osnovi Sklepa MIZŠ o izboru predmetov in določitvi tretjega predmeta, iz katerega se bo na posamezni osnovni preverjalo znanje učencev 9. razreda z Nacionalnim preverjanjem znanja v šolskem letu 2017/2018, na naši šoli preverjal tretji predmet - KEMIJA.

Na ogled sta publikaciji obveznih in neobveznih izbirnih predmetov za šolsko leto 2017-18:

V devetletni osnovni šoli lahko učenci v vzgojno-izobraževalnem obdobju izberejo predmete, ki jih veselijo. V želji, da bi učenci znanje pri teh predmetnih področjih poglobili in nadgradili ter bili pri njih uspešni in zadovoljni, jih po izbirnem postopku dodajo kot izbirne predmete v predmetnik osnovne šole.

V primeru kakršnih koli vprašanj se oglasite pri ge. Poloni Korat.

Spoštovani,

Na osnovi Uredbe o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom št. 1169/2011 in Uredbe o izvajanju uredbe (EU) o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom (Uradni list RS, št. 6/14) JZ Osnovna šola Marjana Nemca Radeče obvešča javnost o zagotavljanju varnosti živil, ki se uporabljajo v vrtcu in šoli.

Več ...