Aktualna obvestila

Učenke in učenci, spoštovani starši!

 

V skladu z letnim delovnim načrtom za šolsko leto 2018-19 bodo imeli v soboto, 22. 9. 2018, učenci od 1. do 9. razreda delovno soboto - ŠPORTNO OLIMPIJADO. 

Učenci se bodo lahko preizkusili v različnih športnih panogah in se pomerili v krosu. Olimpijado bomo zaključili ob 12.40.

Šolski prevozi bodo zjutraj potekali enako kot na običajen šolski dan. Popoldan pa pride samo 1. avtobus ob 13.10 za Prapretno in ob 13.40 za Svibno, kasnejšega ne bo. Prvi kombi pride prvi ob 12.45 in potem naprej po razporedu.

Malico dobijo vsi učenci. Kosila ta dan ne bo. V primeru, da bo učenec/-ka ta dan manjkal/-a, vas prosimo, da ga/jo odjavite od malice.

Jutranje varstvo bo potekalo kot običajno, popoldanskega varstva vozačev ne bo, prav tako ne bo organizirano podaljšano bivanje. 

 

Starši, vljudno vabljeni k delavnicam skupaj z vašim otrokom.

Spoštovani starši, učenci in učenke 9. razreda

Obveščamo vas, da je na osnovi Sklepa MIZŠ o izboru predmetov in določitvi tretjega predmeta, iz katerega se bo na posamezni osnovni preverjalo znanje učencev 9. razreda z Nacionalnim preverjanjem znanja v šolskem letu 2017/2018, na naši šoli preverjal tretji predmet - LIKOVNA UMETNOST.

seznam šol

Pozdravljeni spoštovani učenci,

v ponedeljek, 3. 9. 2018 se prične novo šolsko leto.

matični šoli Radeče se učenci od 2. do 9. razreda ob 8.20 zberete v športni dvorani, kjer se bomo pozdravili in od koder boste s svojimi razredniki odšli v matične učilnice.

V PŠ Svibno se v šoli zberete učenci od 2. do 4. razreda ob 10.00, prvošolci in vsi starši učencev od prvega do četrtega razreda pa ob 11. uri.

Za prvi šolski dan potrebujete copate, vse pripomočke za pouk 4. in 5. šolsko uro po ponedeljkovem urniku ter zvrhano torbo dobre volje.

Pouk bo potekal 5 šolskih ur.  Od 1. do 3. ure imate učenci ODS v matičnih učilnicah, 4. in 5. učno uro pa bo pouk potekal po urniku.

Malico dobite vsi učenci, kosilo pa le prijavljeni. V naslednjih dneh so obroki predvideni samo za prijavljene učence. Obroke prehrane starši prijavite ali odjavite po ustaljenem postopku.

Za učence je že v ponedeljek organizirano jutranje varstvo od 6.35 do 8.15 in podaljšano bivanje po pouku.

Kombiji in avtobusi bodo vozili po objavljenem voznem redu.

Učenci od 6. do 9. razreda v ponedeljek, 3. 9. 2018, odidete domov s prvim organiziranim prevozom, do katerega bo organizirano varovanje vozačev.


Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Prijeten začetek šolskega leta!

Spoštovani,

Na osnovi Uredbe o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom št. 1169/2011 in Uredbe o izvajanju uredbe (EU) o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom (Uradni list RS, št. 6/14) JZ Osnovna šola Marjana Nemca Radeče obvešča javnost o zagotavljanju varnosti živil, ki se uporabljajo v vrtcu in šoli.

Več ...